Charlot Luiting is grafisch vormgever, ze ontwerpt vooral logo’s en complete huisstijlen. Daarnaast kan je terecht voor webdesign en het ontwerpen van magazines, brochures, boekomslagen, kaarten, een catalogus, een jaarverslag of nieuwsbrief of een bijzondere uitgave. Naast grafisch ontwerp maakt Charlot illustraties, collages en inkttekeningen.
Ze denkt graag mee en verder, om te komen tot een mooi en functioneel concept en grafisch ontwerp. Een opdracht wordt van idee tot ontwerp en de technische realisatie daarvan begeleid.

Ik hou van ‘de kunst van het weglaten’, helder, functioneel en eenvoudig. Vooral bij het ontwerpen van een logo vind ik dat belangrijk maar ook in mijn andere ontwerpen zie je er wat van terug.

Neem contact op voor een oriënterend gesprek en een kopje koffie in de ontwerpstudio of een gesprek via telefoon of video.

Charlot Luiting Ontwerp verzorgt:

Logo ontwerp

Huisstijlontwikkeling en concept

Webdesign

Illustratie

Brochures, folders en flyers

Jaarverslagen, magazines en kranten

Banners, belettering, presentatie en POS materialenen

Advertenties en advertorials

Boekomslagen

Collages

Beeldredactie en redactionele vormgeving

Beeldbewerking

Drukwerkbegeleiding en advies

Charlot Luiting Ontwerp werkt o.a. voor:

De Nacht van de Literatuur, Het Groene Huis, Kinderboekwinkel SpeelBoek, Stadsring51, Het Geldloket, Gemeente Amersfoort, NVA-Amersfoort, Universiteit van Amsterdam (UvA), de Koninklijke Boekverkopersbond, Lijfcoach Elisabeth de Nooijer, Electric Arc, HIMS, Solardam, SciPost, Madame Paté, Thai Kitchen to Go, Het Nieuwe Inzicht Amersfoort, Jet [Red], Bouwstenen voor Sociaal, Studio Henke, G3Presents, G3Relief, Jordaan en Gouden Reael, Edith de Wit, Boek en Bedrijf, Boekenbon, Traject51, Vitalityforu, de Prins Willem Alexanderschool, de Emma school, Kijk Chemie! VNCI, Compagnie Lokaal, &JOY-Amersfoort, VatVerhalen – Kunst in Amersfoort, Niki Romijn, de StadsWormerij, Boekondernemer van de Toekomst, De Leesfabriek, Stichting OpMaat, Yal-Foort, UpGrade, Ylab, YUST Marketing, Meer dan Groen, Lekker in je Tuin, de Boetiek Fabriek, Bibliotheek Eemland, ROVA, WIES, Nieuwe Erven, Moyolife, ProeXas Asset-Log, Convinza!, Hands off my Chocolate, Integratiewerk, sbo Michaëlschool, Schoolfacilities, Omgekeerd Inzamelen Amersfoort, Tussen Neus en Lippen, Infolinq, Anneke Beemer, Harms Communicatie, Kickstart je Boek, REII, Coaching Young Professionals